UUTISET

Työllisyyden palvelutorit 

Työllisyyden palvelutorin toiminta muuttuu

1.3.2021 alkaa laaja työllisyyden kuntakokeilu, jossa osa TE-toimiston asiakkaista siirtyy kokeilukuntien työllisyyspalvelujen piiriin. 

Tavoitteena on, että työnhakija pääsee juuri hänen tarpeisiinsa sopiviin palveluihin oikea-aikaisesti ja saa palvelut yhtenä kokonaisuutena. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien työnhakijoiden pääsyä työmarkkinoille, koulutukseen ja palveluihin.

TE-toimisto ilmoittaa kuntakokeiluun siirtyville asiakkaille siirrosta henkilökohtaisesti, eikä siirtyminen edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. 

Muutoksen yhteydessä Työllisyyden palvelutorien toiminta muuttuu. Toiminta ei suinkaan lakkaa, vaan suodattuu saumattomaksi osaksi Kuntakokeilujen palveluja. 

HELSINKI

Helsingin työllisyyspalvelujen etäneuvontaa saatavilla 1.3.2021 alkaen ma-pe klo 9-15

Ota yhteyttä!

p. 09 310 36107

[email protected]

Helsingin työllisyyspalvelujen verkkosivuille pääset tästä linkistä: https://tyollisyyspalvelut.hel.fi/

VANTAA

 

Vantaan ja Keravan kuntakokeilun neuvontapalvelut avautuvat koronatilanteen salliessa torstaina 1.4.2021 klo 9:00.Siihen asti neuvonta palvelee etäyhteyksin.

 

Etäpalvelun yhteydenotot:

puhelimitse numeroon 09 8395 1020

sähköpostitse [email protected]

Nettisivuille pääset tästä linkistä: https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/apua_tyonhakuun

Vantaan työllisyyspalveluiden toimipisteessä osoitteessa Vernissakatu 1, 4. krs, 01300 Vantaa on käytössä asiakaspäätteitä ja tulostin omatoimista asiointia varten ma–pe klo 9–16.