Työnhaku

TE-toimisto: TE-toimiston Oma asiointi –palvelussa voit ilmoittaa muutoksista tilanteessasi ja jättää yhteydenottopyynnön omalle asiantuntijallesi. TE-toimiston valtakunnallinen puhelinpalvelu neuvoo ma-pe klo 9-16.15 numerossa 0295 025 500. Puhelinpalvelussa on myös erilliset linjat esim. työttömyysturvakysymyksille tai koulutusneuvonnalle!  

Toimi näin, jos jäät työttömäksi tai joudut lomautetuksi.

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut: Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille ja tukee pääkaupunkiseudun työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden ohella. Kaupunki järjestää helsinkiläisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita lakisääteisten palveluiden lisäksi, sekä tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia ja työllistää työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin. Katso lisätietoja Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden sivuilta.

Työmarkkinatori

 

Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama uudenlainen työelämäpalvelu, joka rakentuu vaiheittain vuoteen 2021 mennessä. Työmarkkinatori tarjoaa julkisille, yksityisille ja kolmannen sektorin työelämä- ja koulutuspalveluiden tarjoajille sekä eri työnvälitysalustojen työpaikoille yhteisen palvelun.

Työmarkkinatorilla työnhakijana voit kirjautua ja julkaista työnhakuprofiilin, jonka perusteella saat ehdotuksia työpaikoista, jotka vastaavat omaa osaamistasi ja toiveitasi. Voit myös selata kaikkia palvelussa olevia työpaikkoja ilman kirjautumista.

Käy tutustumassa Työmarkkinatoriin ja luo itsellesi profiili täällä: https://kokeile.tyomarkkinatori.fi/Etusivu

Työrasti

Sivusto on Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden ylläpitämä verkkopalvelu, jonka kautta helsinkiläiset työnhakijat voivat hyödyntää kaupungin tarjoamia monipuolisia kouluttautumisen ja työllistymisen palveluja verkossa.

Verkkopalveluun on koottu Helsingin kaupungin tarjoamia työllisyyspalveluja. Helsingin kaupunki pyrkii aktiivisesti edistämään helsinkiläisten työnhakijoiden työllistymistä tarjoamalla palkkatuettuja työpaikkoja sekä työkokeilupaikkoja kaupungin eri toimialoilla ja liikelaitoksissa. Yrityskoordinaattorimme kartoittavat työmahdollisuuksia yrityksistä ja yhdistyksistä. Verkkopalvelussa pääset selaamaan avoimena olevia paikkoja, jotka on tarkoitettu vain helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

Voit hyödyntää haluamiasi palveluja vapaasti ja omatoimisesti niin kauan kuin työnhaku on ajankohtaista. Tunnukset ovat voimassa viisi kuukautta kerrallaan, minkä jälkeen ne voi halutessaan uusia. Työrastin sivuille pääset tästä.

New Co Helsinki

Oletko perustamassa yritystä? Tarvitsetko apua yrityksesi kehittämiseen? Kiinnostaako yritykseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat? 

New Co auttaa helsinkiläisiä yrittäjiksi. New Co Helsingin missiona on kasvattaa yrittäjien määrää Helsingin alueella tarjoamalla palveluita, jotka tukevat niin alkuvaiheen kuin kasvuvaiheen yrittäjiä.  

Käy tutustumassa New Co:n palveluihin täällä: https://newcohelsinki.fi/fi/

Työpaikkoja netissä

Etsitkö työnhakuun liittyviä sivustoja netistä?

Näillä sivuilla pääset työnhaun alkuun. Varmista myös, että CV:si on ajan tasalla. Tässä esimerkkejä nettisivustoista:

paikat.te-palvelut.fi TE-palveluiden avoimet työpaikat

Helsinki rekry  – Helsingin kaupungin rekrytointisivusto

Espoo rekry – Espoon kaupungin rekrytointisivusto

Vantaa rekry  – Vantaan kaupungin rekrytointisivusto

Kuntarekry – Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. 

valtiolle.fi – Valtion avoimet työpaikat

Työpaikat Oikotie – Oikotie.fi on suomalainen verkkopalvelu, joka on osa Sanoma-konsernia. Oikotien verkkopalvelussa voit tutustua avoimiin työpaikkoihin.

Duunitori – Duunitori on työnhakukone, jossa on paljon avoimia työpaikkoja.

Monster – Monster on Internetissä toimiva työnhakupalvelu.  Monsterin kautta voi hakea työtä tai työntekijöitä yli 60 maasta. 

työnhaun materiaalit