Työnantajatreffit

Haluamme tarjota työnantajille ja työnhakijoille tehokkaan mahdollisuuden kohdata toisensa Työllisyyden Palvelutorilla. Tapahtumissa keskitymme ensisijaisesti työvoimapula-aloihin ja niiden houkuttelevuuden parantamiseen. Helsingin kaupunki ja Uudenmaan TE-toimisto tuottavat tapahtumat yhteistyössä. Työnantaja voi tapahtumassa rekrytoida haluamiinsa tehtäviin ja samalla nostaa omaa työnantajaimagoaan sekä tunnettuutta.

Yrityskoordinaattori organisoi työnantajan puolesta rekrytointitapahtuman, markkinoi monikanavaisesti työnantajan työmahdollisuuksia ja hoitaa rekrytointitapahtuman käytännön järjestelyt.

  • Työnantajalla on mahdollisuus haastatella kerralla useita motivoituneita hakijoita
  • Tapahtuma tuo työnantajalle hyvää näkyvyyttä
  • Tapahtuma on työnantajalle täysin maksuton.

Helsinki- lisä

Helsinki-lisä uudistui ja työnantajalla on entistä paremmat mahdollisuudet työllistää Helsinki-lisän avulla. Helsinki-lisän vaihtoehtoiset tukimuodot ovat 1. Palkan Helsinki-lisä, 2. Työllistämisen Helsinki-lisä, 3. Palkkatuetun oppisopimuksen Helsinki-lisä ja 4. Toimeksiannon Helsinki-lisä. Helsinki-lisää voidaan maksaa yksityisen ja kolmannen sektorin työnantajille, jotka palkkaavat helsinkiläisen työttömän. Tuki on aina harkinnanvarainen.

 

Helsinki-lisä -seteli
Helsinki-lisä -seteleitä jaetaan kaupungin työllisyyspalveluiden kautta työttömille helsinkiläisille, joiden palkkaamisesta tuleva työnantaja voi hakea Helsinki-lisää. Seteli palautetaan Helsinki-lisä -hakemuksen liitteenä.

Lue lisää aiheesta. 

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Otathan yhteyttä

yrityskoordinaattoriimme!

Eveliina Ikonen 

Yrityskoordinaattori

[email protected] 

 p. 040 662 3524