Vantaan Työllisyyden palvelutorin tapahtumat

Vantaan Työllisyyden palvelutori sijaitsee Vantaan TYP:n aulassa ja se on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-15. Ajanvarausta palveluun ei tarvita. Työllisyyden palvelutorilla noudatetaan viikkoaikataulua: maanantaisin ja tiistaisin painottuu työnhaku; CV:n teko ja työnhakuvalmennus, jolloin paikalla Edistian uravalmentajat klo 12-15. Keskiviikkoisin ja torstaisin painottuu koulutushaku, jolloin paikalla uraohjaaja klo 12-15. Keskiviikkoisin paikalla myös Luotsi-hankkeen uravalmentaja klo 13-15. Palveluohjausta on saatavilla maanantaista torstaihin.

 

Palvelutorilla käytössä asiakaskoneita ja tulostusmahdollisuus.

 

  

 

 

Vantaan Työllisyyden palvelutori palvelee toistaiseksi sähköisesti

 

Vantaan Työllisyyden palvelutori siirtyy neuvontatyössä toistaiseksi sähköiseen palveluun pohjautuen siihen, että hallitus on suosituksessaan kehottanut välttämään tarpeetonta matkustamista ja ihmiskontakteja.

Neuvontaa annetaan työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa (Huom! Ei viranomaispalvelua).

[email protected], p. 0295 040 189 (ma-to klo 10-15)

Löydät meidät myös Facebookista haulla Työllisyyden palvelutori Vantaa

Vantaan Työllisyyden palvelutorin neuvonta (Vernissakatu 1, 4.krs, 01300 Vantaa) on suljettu toistaiseksi tästä päivästä 16.3.2020 alkaen.

Työllisyydenpalvelutorin tapahtumat on peruutettu toistaiseksi varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Työllisyyden palvelutorilla ei ole todettu koronavirusta, neuvontapisteen sulkeminen on varotoimi viruksen leviämisen estämiseksi.

 

 

 

 

tapahtumakalenteri vantaa