Tapahtumia ja rekrytointeja järjestetään sähköisesti!

Työllisyyden palvelutorin tapahtuma- ja ryhmätoimintaa tarjolla netissä.  Työllisyyden palvelutorin henkilökohtaista neuvontaa on saatavilla etänä. Yhteystiedot neuvontapalveluihin löydät tästä.

Helsingin palvelutorin Pasilan toimipiste on suljettu. Etäneuvontapalvelua saatavilla. Katso yhteystiedot täältä.

Osallistu tapahtumiin verkossa!

Tervetuloa Teams -tapahtumaan!

Tapahtumaan pääset mukaan osallistumislinkin kautta ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä painamalla:

1. Osallistumislinkkiä (Liity livetapahtumaan)

2. Sen jälkeen paina: Katso sen sijaan verkossa ja paina seuraavaksi Liity anonyymisti

Voit osallistua tapahtumaan nimellä, nimimerkillä, numerosarjalla millä haluat. Kamera ja mikrofoni kannattaa pitää suljettuna silloin, kun et niitä tarvitse.

Jos sinulla ei ole tietokonetta ja voit käyttää puhelinta, niin lataa puhelimeen Teams sovellus ja liity sen jälkeen osallistumislinkin kautta.

Tärkeintä on, että näet ja kuulet sekä pystyt osallistumaan ja esittämään kysymyksiä. Teamsissa on viestikenttä johon voi kirjoittaa tapahtuman aikana kysymyksiä.

Linkki toimii Crome- ja Edge-selaimilla. Hakeudu rauhalliseen paikkaan. Tapahtumaa ei tallenneta.

Lisätietoja liittymisestä Teams tapahtumiin tästä.

Maanantaina

 

Kaupan polku-ohjelma- Kaupan alan töistä kiinnostuneille yli 30-vuotiaille. Osallistu rekrytointitapahtumaan verkossa: 8.3.2021 klo 13.

 

Kaupan liitto, Helsingin työllisyyspalvelut ja Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestävät tutustumiskoulutuksen kaupan alan töistä kiinnostuneille yli 30-vuotiaille helsinkiläisille työttömille työnhakijoille. Tehtävä alkaa työkokeiluna maalis-toukokuussa 22.3. – 21.5.2021 ja siihen kuuluu muutamia lähiopetuspäiviä Stadin ammatti- ja aikuisopistossa. Tavoitteena on ohjelman päätyttyä työllistyä kaupan yritykseen. Mahdolliset työkokeilupaikat ovat Alepa, S-Market, Prisma, Musti ja Mirri, Tokmanni, K-Citymarket Easton ja Clas Ohlson.
Osallistu rekrytointitapahtumaan verkossa: 8.3.2021 klo 13 Teams-tapahtuma.
Varaa aikaa klo 14.30 saakka. Haastattelut järjestetään 9.–11.3. ja kuulet niistä lisää tapahtumassa.

Liity tapahtumaan tästä.

 

Tiistaina

 

Toimi, opi ja osaa! – Etäminimessut ti 2.2.2021 klo 13.00-14.30 netissä

klo 13.00-13.30 aloituswebinaari
klo 13.30-14.30 toimijoiden virtuaaliset esittelytilat avoinna

Toimi, opi ja osaa! -Valmennuksella ja koulutuksella töihin!

Mitä tehdä, jos etsii työtä nyt ja tarvitsee työnhakuun apua? Mistä voi saada sparrausta ja yksilöllisen työelämävalmennuksen, jossa keskitytään työnhakuun, omiin työnhakutaitoihin sekä työnhakuprosessiin yleisesti? Mistä apua, kun miettii koulutusvaihtoehtoja? Mitenammatillisesti valmentaviin polkuopintoihin hakeudutaan?

Toimi, opi ja osaa! -minimessuilta saat vastauksia edellä esitettyihin kysymyksiin sekä paljon muuta tietoa erilaisista vaihtoehdoista, jotka auttavat sinua kohti tavoitteitasi.

Minimessut on tarkoitettu maahanmuuttaja-asiakkaille. Asiantuntijat tulevat Osaamiskeskuksesta, Suomen Pakolaisavusta, Women to Work-ja Osaamo-projektista sekä HMNKY:sta.

 

Minimessujen aloitustilaisuus klo 13.00-13.30: ti 2.2.2021 klo 13.00-13.30: Osallistu aloitustilaisuuteen tästä.

Virtuaaliset esittelypisteet klo 13.30-14.30:

HMNKY –  liity esittelypisteeseen tästä

OSAAMO –  liity esittelypisteeseen tästä

STADIN OSAAMISKESKUS –  liity esittelypisteeseen tästä

PAKOLAISAPU –  liity esittelypisteeseen tästä

WOMAN TO WORK –  liity esittelypisteeseen tästä

 

Avarn Security rekrytoi kesätöihin tiistaina 2.2. klo:10

Nyt haemme kesätyöntekijöitä useisiin tehtäviin:

  • Aulapalveluhenkilö
  • Piirivartija
  • Paikallisvartija
  • Järjestyksenvalvoja
  • Myymälävartija
  • Turvatarkastaja
  • Hälytyskeskuspäivystäjä

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi edellytämme: vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

 Tiistaina 2.2.2021 klo: 10. Osallistu tapahtumaan tästä.

Bolt Works rekrytoi maanrakentajia tiistaina 2.3. klo 13.

Nyt haemme motivoituneita henkilöitä maanrakentajakurssille ja työhön. Bolt Works järjestää kahden päivän mittaisen maanrakennuksen perehdytyskurssin. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä kuva maanrakennustyöstä ja näppituntuma mittauslaitteista sekä piirustuksista. Pääset sitten aloittamaan työt. Kurssi toteutetaan kokonaan suomeksi, joten suomen kielen osaaminen on välttämätöntä. Kurssi järjestetään Hyvinkäällä ja se on opiskelijalle maksuton. Kurssipäivinä tarjotaan lounas ja kahvit.


Mikäli olet kiinnostunut maanrakennustöistä, sinulla on jo kokemusta rakennustyömaista ja omistat työturvallisuuskortin, niin tule mukaan tapahtumaan. Kerromme lisää kurssista, työstä ja hakuprosessista. Hakuaika on 10.3. saakka. Katso lisää tästä.

Tiistaina 2.3.2021 klo:13 Liity tapahtumaan tästä.

EduCafe tiistaina 16.3. klo 13–15 Korkeakoulutettu, haluatko vahvistaa osaamistasi ja tutustua erilaisiin täydennyskoulutusmahdollisuuksiin?


Oletko kiinnostunut osaamisesi päivittämisestä työelämässä tarvittavilla taidoilla? Tule mukaan kuulemaan erilaisista täydennyskoulutus-mahdollisuuksista, joita koulutusten järjestäjillä on valikoimissaan. Helsingin työllisyyspalveluiden järjestämässä tapahtumassa koulutuksen tarjoajat kertovat tiiviisti korkeakoulutetuille
suunnatusta ajankohtaisesta täydennyskoulutustarjonnasta ja lyhyistä koulutuksista. Niiden avulla voit päivittää osaamistasi
työelämässä tarvittavilla taidoilla ja tiedoilla. Mukana on myös TE-toimiston koulutuspalvelu, joka kertoo työttömälle mahdollisista tavoista päivittää osaamistaan.

Tiistaina 16.3.2021 klo. 13 Liity tapahtumaan tästä.

Keskiviikkona

Opinto-ohjaajan kyselytunti netissä ke 20.1. ja ke 27.1. klo 13-14

Mietitkö koulutusta tai opintoja? Kysy opinto-ohjaajalta koulutuksesta ja opinnoista ryhmätapaamisessa netissä.

Ryhmään ilmoittaudutaan ja kysymykset esitetään etukäteen.

Ilmoittaudu ke 20.1.2021 klo 13-14 ryhmään tästä linkistä: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/szh28piviv

Ilmoittaudu ke 27.1.2021 klo 13-14 ryhmään tästä linkistä: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/mdntzp2yr2

Saat linkin Teams-kokoukseen ilmoittautumisen jälkeen.

 

Torstaina

TorTyönhakuvinkkejä torstaisin klo:10

Keskustelemme yhdessä ajankohtaisista asioista liittyen työn hakemiseen. Samalla voit saada vinkkejä työnhakuun, kouluttautumiseen tai urasuunnitteluun. Lisäksi yhteenvetoa ajankohtaisista haussa olevista työpaikoista sekä keskustelua myös muistakin sinua kiinnostavista aiheista. Kerro meille mistä tahdot keskustella.

Voit kertoa toiveesi täällä: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/csjmzdrnln

to 28.1.2021 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä.

to 4.2.2021 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä

to 11.2.2021 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä

to 18.2.2021 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä

to 25.2.2021 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä

 

Lindström Oy hakee mattopesulaan tuotannon tehtäviin to 28.1.2021 klo 14:00 Nettirekry

Töihin Lindströmille? Kiinnostaisiko joustava työ kivassa työporukassa?

Etsimme jatkuvasti reippaita työntekijöitä tuotannon tehtäviin Espoon Koskelossa sijaitsevaan vaihtomattopesulaamme. Tuotantotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu vaihtomattojen lajittelu, pesu, kuivaus, korjaus ja pakkaus.

Osallistu tilaisuuteen, jossa kuulet lisää avoimesta työstä ja, miten voit hakea työtehtävään.

to 28.1.2021 klo 14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Digitalents rekrytoi it-suunnittelijoita ja media alan työntekijöistä palkkatukityöpaikkoihin Helsinkiin torstaina 11.2.2021 klo:14.

IT – SUUNNITTELIJA (4 paikkaa) Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa ICT-tekniikan työntekijää, jonka tehtäviin kuuluu omien sekä yhteistyökumppaneiden palvelin-, pilvipalvelun ja verkkojärjestelmien ylläpito, erilaisten projektien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä työryhmän kanssa. Haemme ICT tiimiimme oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja vahvalla työmotivaatiolla olevaa työkaveria.
Tehtävään edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa, ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa, lisäksi IT-alan harrastuneisuudesta on etua.

ÄÄNISUUNNITTELIJA: Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa äänisuunnittelijaa / äänittäjää. Työssäsi tulet vastaamaan äänisuunnittelusta liikkuvaan kuvaan sekä podcast-äänityksiin ja editointiin. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen projektien suunnitteluun ja koordinointiin yhdessä työryhmän kanssa, sekä kenttä/studio -äänittäminen. Tehtävään edellytetään audiovisuaalisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta audiovisuaalisesta tuotannosta. Edellytämme avoimuutta, oma-aloitteellisuutta sekä itseohjautuvaa työotetta. Harrastuneisuus ehdotonta plussaa.

VALOKUVAAJA: Kuvaajan tehtäviin kuuluu valokuvausprojektien suunnittelu, kuvaaminen ja koordinointi yhdessä työryhmän kanssa. Kuvia käytetään sosiaalisessa mediassa, painotuotteissa ja verkkosivuilla sekä mobiili-appseissa. Hakijan tulee hallita valokuvauskaluston käyttö/ylläpito, kuvauksien toteuttaminen eri olosuhteissa (studio, tapahtumat ym.), sekä jälkikäsittelyyn käytettävät ohjelmistot ja tekniikat. Tehtävään edellytetään toisen asteen tai korkea-asteen koulutus. Edellytämme oma-aloitteisuutta, itseohjautuvaa työotetta ja vahvaa motivaatioita omaa työtä kohtaan. Harrastuneisuus ehdotonta plussaa.

KUVAAJA/LEIKKAAJA: Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa kuvaaja/leikkaajaa. Työssäsi tulet vastaamaan liikkuvan kuvan toteutuksesta projekteissa, kuvakäsikirjoituksesta leikkauspöydälle ja valmiiksi lopputuotteeksi. Hakijan tulee hallita kuvaus/valo -kaluston käyttö/ylläpito, kuvan leikkaus ja jälkityöstö, sekä koordinointi työryhmän ja asiakkaiden kanssa. Edellytämme teknisen osaamisen lisäksi kerronnallista ymmärrystä kuvaamisesta, valaisusta, sekä leikkauksesta. Tehtävään edellytetään toisen asteen tai korkea-asteen koulutus. Edellytämme oma-aloitteisuutta, itseohjautuvaa työotetta ja vahvaa motivaatioita omaa työtä kohtaan. Harrastuneisuus ehdotonta plussaa.

TUOTTAJA: Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa audiovisuaalisen alan tuottajaa, joka hallitsee AV-projektien tuottamisen sekä projektien suunnittelun ja koordinoinnin yhdessä työryhmän kanssa. Työssäsi tulet vastaamaan tuotantojen käytännön järjestelyistä, asiakaskontakteista, aikataulutuksista ja sopimuksista. Hakijalta edellytetään vahvaa organisointikykyä ja kehittämislähtöistä työotetta. Tehtävään edellytetään media-alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta audiovisuaalisista tuotannoista sekä oma-aloitteisuutta, itseohjautuvaa työotetta ja vahvaa motivaatioita työtä kohtaan.

Lue lisää palkkatukriteereistä tästä.

Torstaina 11.2.2021 klo:14 Osallistu tapahtumaan tästä. 

 

SOMELOIKKA TYÖNHAKUUN 1: LinkedIn työnhaun välineenä torstaina 18.2.2021 klo 13-14

Oletko miettinyt, miten LinkedIniä voisi hyödyntää työnhaussa?
Tai haluaisitko ottaa LinkedInin haltuun työnhaussa? Tervetuloa kuuntelemaan, kuinka voit hyödyntää monipuolisesti
LinkedIniä työnhaussa! Webinaarin aikana kuulet, miten LinkedIn-profiili voi olla hyödyksi työpaikkojen haussa, verkostoitumisessa ja oman osaamisen esille tuomisessa.

Torstaina 18.2.2021 klo:13-14 Ilmoittaudu mukaan tästä.

tapahtumakalenteri Helsinki

Avaa esite klikkaamalla kuvaa.

WEBINAARIT

NETTIREKRYT

Muut tapahtumat

Menneiden tapahtumien ja ryhmien materiaalit

webinaari- tallenteet