Tapahtumia ja rekrytointeja järjestetään sähköisesti!

Ohjeet asioimiseen Työllisyyden palvelutorilla Pasilassa löydät tästä.

Etäneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Osallistu tapahtumiin sähköisesti!

Tervetuloa Teams -tapahtumaan!

Tapahtumaan pääset mukaan viestin lopussa olevan linkin kautta ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä painamalla tekstiä:

1. Liity Microsoft Teams –kokoukseen

2. Sen jälkeen paina: Liity sen sijaan verkossa ja pyydä liittymistä haluamallasi nimellä

Voit osallistua tapahtumaan nimellä, nimimerkillä, numerosarjalla millä haluat. Kamera ja mikrofoni kannattaa pitää suljettuna silloin, kun et niitä tarvitse.

Lisätietoja liittymisestä Teams tapahtumiin tästä.

Linkki toimii Chrome- ja Edge-selaimilla.

Tapahtumatiistai

 

Virtuaalikahvit!

Virtuaalikahvit hörpätään Teams-tapaamisella ja mukaan voit tulla jakamaan omia ajatuksia tai kuuntelemaan muiden ideoita. 

Vinkkejä työnhakuun! 

Vinkkejä työnhakuun on Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden järjestämä infotilaisuus (webinaari), jossa esitellään työnhaun ja koulutuksen mahdollisuuksia. Saat ideoita siihen mistä kannattaa etsiä työpaikkoja ja millä aloilla on nyt töitä. Tapahtumassa selviää, millaista henkilökohtaista tukea voit saada työllistymiseesi ja millaisia opiskelumahdollisuuksia on tarjolla.

Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä juttelemaan työntekijöiden kanssa ja saada vastauksia kysymyksiisi.

9.6.2020 klo 13-14: Osallistu tapahtumaan tästä. 

Koulutuskeskiviikko

Vahvuudet ryhmä- keskiviikkona 10.6.2020 klo 14.00-15.30

Tervetuloa mukaan ryhmätapaamiseen verkossa! Ryhmätapaamiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen yhteydenpitoon ja tehtävien tekemiseen.

Ryhmätapaamisen aikana kartoitetaan tehtävien ja etukäteen tehtävän testin avulla omia vahvuuksia, luonteenpiirteitä ja osaamista. Tarkoituksena on helpottaa oman profiilin muokkaamista CV: een (ansioluetteloon) ja/tai työhakemukseen.

Ilmoittaudu tapahtumaan: [email protected] 

 

AMKoodarikoulutus – Infotilaisuus pidettiin ke 20.5.2020  

Lataa tilaisuuden materiaali tästä.

AMKoodarikoulutus on hyvä startti koodaajan urasta haaveilevalle, uranvaihtajalle sekä lisäkoulutusta jo koodaamista osaavalle. Se on tarjolla kaikille, korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoita lukuun ottamatta. Koulutus toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Koulutusta tarjoavat Haaga-Helia, Hamk, Laurea, Metropolia ja Xamk.

Työnhakutorstai

Työnhakuvinkkejä torstaisin klo 12-14 

Mietitään yhdessä omaa osaamista motivaation ja tavoitteiden kautta sekä työhaastatteluun menemistä. Torstaisin annetaan myös vinkkejä piilotyöpaikan löytämiseen, yhteenveto ajankohtaisista haussa olevista työpaikoista. 

4.6.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

11.6.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

18.6.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

25.6.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

Attendo rekrytoi Online-rekrytapahtumassa to 11.6.2020 klo 14.00 alkaen
 

Attendo rekrytoi lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävästä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse Attendolle ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut. 


Attendo hakee hoiva-alan ammattilaisia ja opiskelijoita hoivakoteihimme vakituisiin tehtäviin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. 

11.6.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

Työllisyyden palvelutorin ja Ohjaamon yhteiset CV-pajat kesäkuussa 2020

Ohjaamo ja Työllisyyden palvelutori järjestävät kesäkuussa tiistaisin 16.6., 23.6. ja 30.6. klo 12-14 verkkokurssin, jolla käydään läpi, miten tehdään hyvä CV. Kurssilla pyritään vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

Mikä on CV? Miten se eroaa työhakemuksesta? CV- rakenne? CV- tallentaminen ja muuttaminen pdf-tiedostoksi? Millainen on hyvä profiilikuvaus CV:ssä?

CV-paja pidetään Teamsissa. Linkki ilmoittautumiseen:

Ilmoittaudu 16.6. pajaan tästä.

Ilmoittaudu 23.6. pajaan tästä.

Ilmoittaudu 30.6. pajaan tästä.

Barona Rakennus Oy rekrytoi rakennusapulaisia, -siivoajia ja -työntekijöitä Online to 13.8.2020 klo 14.00

Tässä online rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse Baronalle ja Barona soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä eli 14.8.2020

13.8.2020: Osallistu tapahtumaan tästä.

Muita tapahtumia

Rekrytoiva koulutus turvallisuusalan työhön Palmialle 16.6. ja 5.8. klo 13.00


Stadin ammatti- ja aikuisopisto sekä Palmia Oy järjestävät yhteistyössä rekrytoivan koulutuksen turvallisuusalalle. Koulutuksen toteuttaa Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja osana koulutusta on työssäoppimisjakso Palmia Oy:n palveluksessa. Hyväksytysti suoritetun koulutuksen ja onnistuneen työssäoppimisjakson jälkeen opiskelija voi työllistyä Palmialle turvallisuusalan työhön.

16.6. klo 13.00: Osallistu tapahtumaan tästä.

5.8. klo 13.00: Osallistu tapahtumaan tästä.

tapahtumakalenteri Helsinki