Tapahtumia ja rekrytointeja järjestetään sähköisesti!

Työllisyyden palvelutorin tapahtuma- ja ryhmätoimintaa tarjolla netissä.  Työllisyyden palvelutorin henkilökohtaista neuvontaa on saatavilla Pasilassa ja etänä. Yhteystiedot neuvontapalveluihin löydät tästä.

Helsingin palvelutorin Pasilan toimipisteessä henkilömäärän maksimi on 20. Katso asiointiohjeet täältä.
Neuvontapalvelua saatavilla myös etänä. Katso yhteystiedot täältä.

Osallistu tapahtumiin verkossa!

Tervetuloa Teams -tapahtumaan!

Tapahtumaan pääset mukaan viestin lopussa olevan linkin kautta ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä painamalla tekstiä:

1. Liity Microsoft Teams –kokoukseen

2. Sen jälkeen paina: Liity sen sijaan verkossa ja pyydä liittymistä haluamallasi nimellä

Voit osallistua tapahtumaan nimellä, nimimerkillä, numerosarjalla millä haluat. Kamera ja mikrofoni kannattaa pitää suljettuna silloin, kun et niitä tarvitse.

Lisätietoja liittymisestä Teams tapahtumiin tästä.

Linkki toimii Chrome- ja Edge-selaimilla.

Tapahtumatiistai

 

Toimi, opi ja osaa! – Valmennuksella ja koulutuksella töihin ti 8.12.2020 klo 13-14 webinaari

Mitä tehdä, jos etsii työtä nyt ja tarvitsee työnhakuun apua? Mistä voi saada sparrausta ja yksilöllisen työelämävalmennuksen, jossa keskitytään työnhakuun, omiin työnhakutaitoihin sekä työnhakuprosessiin yleisesti? Mistä apua, kun miettii koulutusvaihtoehtoja? Miten ammatillisesti valmentaviin polkuopintoihin hakeudutaan?

Toimi, opi ja osaa! -webinaarissa saat vastauksia edellä esitettyihin kysymyksiin sekä paljon muuta tietoa erilaisista vaihtoehdoista, jotka auttavat sinua kohti tavoitteitasi. 

Webinaari on tarkoitettu maahanmuuttaja-asiakkaille. Asiantuntijat tulevat Osaamiskeskuksesta, Suomen Pakolaisapu ja HMNKY:sta.

ti 8.12.2020 lo 13-14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Venytä senttiä! ti 15.12.2020 klo 13-14 webinaari

Miten senttiä venytetään? Webinaarissa kerrotaan miten voit kartoittaa oman taloutesi tilannetta ja minkälaisia työvälineitä voit käyttää menojen seuraamiseen.

Saat arjen parhaat säästövinkit sekä kuulet mistä voi hakea apua taloushaasteisiin. Webinaarissa kuulet myös parhaimmat vinkit sentin venytykseen Jouluvalmisteluissa.

Kotitalouden asiantuntijaksi olemme saaneet Katri Pellikan Uudenmaan Martoista.

ti 15.12.2020 klo 13-14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Koulutuskeskiviikko

 

EduCafe ke 25.11. klo 13-15 webinaari

Korkeakoulutettu, haluatko vahvistaa osaamistasi ja tutustua erilaisiin jatkokoulutusmahdollisuuksiin?

Oletko kiinnostunut  tarvittavilla taidoilla ja osaamisella? Tule mukaan kuulemaan erilaisista täydennyskoulutusmahdollisuuksista, joita koulutusten järjestäjillä on valikoimissaan.

Helsingin työllisyyspalveluiden järjestämässä tapahtumassa koulutuksen tarjoajat kertovat tiiviisti korkeakoulutetuille suunnatusta ajankohtaisesta täydennyskoulutustarjonnasta ja lyhyistä koulutuksista. Niiden avulla voit päivittää osaamistasi työelämässä tarvittavilla taidoilla ja tiedoilla. Mukana on myös TE-toimiston koulutusyksikkö, joka kertoo työnhakijalle mahdollisista tavoista päivittää osaamistaan.

ke 25.11.2020 klo 13-15: Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

 

Porakone-projektin infotilaisuus ke 2.12. klo 13-14 webinaari

Tervetuloa tutustumaan Metropolia Ammattikorkeakoulun, Turun ammattikorkeakoulun, Tampereen ammattikorkeakoulun sekä Oulun ammattikorkeakoulun kone- energia- ja meritekniikan verkkopohjaisiin opintojaksoihin, jotka on luotu vastaamaan jatkuvasti muuttuviin osaamistarpeisiin!

Opintojaksoilla on tavoitteena laajentaa ensisijaisesti insinöörien osaamista, mutta myös muiden tekniikan aloille suuntautuneiden on mahdollista osallistua opintojaksoille. Opintojaksot soveltuvat työttömille ja lomautetuille esim. suoritettaviksi lyhytkestoisina opintoina. Lisäksi myös ovat tekniikan alan opiskelijat sekä yritysten henkilökunta ovat tervetulleita opintojaksoille.

ke 2.12.2020 klo 13-14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Kysy Opolta! – Opinto-ohjaajan kyselytunti netissä ke 9.12. klo 13-14

Mietitkö koulutusta tai opintoja? Työllisyyden palvelutori järjestää kyselytunnin netissä, jossa voit kysyä koulutuksesta ja opinnoista opinto-ohjaajalta.

Ryhmään ilmoittaudutaan ja kysymykset esitetään etukäteen. Ilmoittaudu ryhmään tästä: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/ilmoittautuminen

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Voit osallistua ryhmään anonyymisti.

Työnhakutorstai

Työnhakuvinkkejä torstaisin klo 10

Keskustelemme yhdessä ajankohtaisista asioista liittyen työn hakemiseen. Samalla voit saada vinkkejä työnhakuun, kouluttautumiseen tai urasuunnitteluun. Lisäksi yhteenvetoa ajankohtaisista haussa olevista työpaikoista sekä keskustelua myös muistakin sinua kiinnostavista aiheista.

to 26.11.2020 klo 10: Osallistu tapahtumaan tästä.

 

Pilke päiväkodit rekrytoi varhaiskasvatuksen sijaisia Nettirekryssä to 26.11. klo 14 

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle varhaiskasvatuksen sijaisia: Ensisijaisesti haemme alan opiskelijoita, joilla on jo kokemusta varhaiskasvatuksen arjesta. Huomioimme myös pitkän työkokemuksen alalta omaavat henkilöt. Pilkkeellä on käytössä valmistumisbonus.

Rekrytilaisuudessa työnantaja kertoo tarkemmin työtehtävästä, jonka jälkeen hakijoita pyydetään täyttämään sähköinen rekrytointilomake maanantaihin 30.11. mennessä. Voit täyttää hakemuksen jo etukäteen tästä: https://pilke.careers.talentadore.com/

Rekrytointitapahtuman jälkeen rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut tiistaihin 1.12. mennessä.

to 26.11. klo 14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Barona järjestää nettirekryn to 3.12. klo 14

Henkilöstöpalveluyritys Barona rekrytoi nyt uusia työntekijöitä eri tehtäviin. Järjestämme rekrytilaisuuden, jossa pääset kuulemaan tarkemmin vapaana olevista työtehtävistä. Tekijöitä haetaan:

  • Taloushallinnon avoimiin asiantuntijatehtäviin
  • Kirjanpitotehtäviin
  • HR:n ja hallinnon avoimiin asiantuntijatehtäviin

to 3.12. klo 14: Osallistu tapahtumaan tästä.

Muita tapahtumia

Mehiläinen rekrytoi lähihoitajia ti 8.12. klo 13 nettirekryssä

Tervetuloa töihin Mehiläisen sosiaalipalveluihin! Tarjoamme koulutetuille hoitajille vakituisen työsuhteen Helsingissä, Espoossa ja
Vantaalla sijaitsevissa hoivakodeissamme. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Järjestämme rekrytilaisuuden, johon pääset osallistumaan tiistaina 8.12. klo 13.00. Tässä rekrytointilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä.

 ti 8.12. klo 13: Osallistu tapahtumaan tästä.

tapahtumakalenteri Helsinki

Avaa esite klikkaamalla kuvaa.

WEBINAARIT

NETTIREKRYT

avoimia Työpaikkoja, koulutuksia & muita tapahtumia

Menneiden tapahtumien ja ryhmien materiaalit

webinaari- tallenteet