Helsingin Työllisyyden palvelutorin tapahtumat

Helsingin Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa ja se on avoinna tiistaista torstaihin klo 10-15. Ajanvarausta palveluun ei tarvita. Työllisyyden palvelutorilla noudatetaan viikkoaikataulua: tiistaisin painottuu tiedonhaku, jolloin paikalla on digineuvoja, keskiviikkona paikalla on opinto-ohjaaja ja opettajia, jotka tarjoavat täsmäapua koulutuksen kysymyksiin ja torstaisin järjestetään rekrytapahtumia ja infoja työnhakuun liittyen. Henkilökohtaista neuvontaa on saatavilla tiistaista torstaihin.

tapahtumakalenteri Helsinki

helsingin työllisyyden palvelutorilla tapahtuu!

Pasilan TE-toimiston aula, Ratapihantie 7, 00520 Helsinki.

 

 

tiistai 6.8.2019, klo 10:00-12:00

MAHDOLLISUUKSIA MAAHANMUUTTAJILLE / OPPORTUNITIES FOR IMMIGRANTS

Tarvitsetko apua työnhakuun? Haluaisitko parantaa suomen kielen taitoasi? Kiinnostaako harrastaminen? Tervetuloa tutustumaan erilaisiin mahdollisuuksiin, joita yhteistyökumppanimme tarjoavat!

Do you need help with job seeking? Would you like to improve
your Finnish language skills? Interested in hobbies? Welcome to explore the opportunities our partners offer!

Luckan Integration,
Nice Work Project
HNMKY: Y-care
SIB-project
Pakolaisapu: Sauma-project
Suomen venäjänkieliset: Digituki arkeen

torstai 8.8.2019, klo 13:00

Työnantajatreffit: seure

Haluatko työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi merkityksellisessä ja ihmisläheisessä työssä?

Me täällä Seuressa haemme sinua, joka olet kiinnostunut työskentelemään pääkaupunkiseudulla lastenhoitajan tai koulunkäyntiavustajan tehtävissä. Tarjolla on erilaisia tehtäviä lyhyistä sijaisuuksista koko lukuvuoden pituisiin työsuhteisiin.

 

Tulethan paikalle ajoissa, sillä tilaisuus alkaa jo klo 13:00. Ota mukaan tulostettu ansioluettelo, jos sinulla on sellainen. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on täysin vapaaehtoinen.