Koulutus

Koulutusneuvonta

 

 

Koulutusneuvontaa saat Työllisyyden palvelutorilla opinto-ohjaajalta keskiviikkoisin klo 10-15 Pasilassa.

Opintopolku

Opintopolku-portaalia ylläpitää Opetushallitus. Suomalaiset oppilaitokset ja korkeakoulut ylläpitävät Opintopolussa omien koulutustensa tietoja. Opintopolku.fi-palvelussa voit:

  • selailla eri aloja ja tutkintoja
  • saada tietoa opinnoista
  • etsiä ajankohtaisia koulutuksia
  • tutustua valintaperusteisiin
  • hakea koulutuksiin
  • katsoa videoita ja lukea tarinoita opiskelijoiden omista kokemuksista.

Opintopolku tarjoaa tietoa, joiden avulla voit suunnitella omia opintoja ja opiskelua elämän eri vaiheissa. Sivuston tiedot ja palvelut ovat luotettavia ja turvallisia. Opintopolusta löytyy kattavasti koulutuksen ja opetuksen järjestäjän palveluita.

Jatkuva haku

 

Jatkuva haku – Kaikille hakijoille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Jatkuva haku on erityisesti sinun hakuväyläsi, jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon. Jatkuva haku on suora hakuväylä toisen asteen ammatilliseen perustutkintoon. Hakeutuminen ja aloitus tapahtuvat joustavasti lukuvuoden aikana. Jokainen koulutuksenjärjestäjä toteuttaa jatkuvaa hakua omalla tavallaan. Lisätietoja opintopolusta.

Verkko opinnot

Ammatillisia opintoja 

Avoimet ammattilliset opinnot – Harrasta opiskelua tai tavoittele ammatillista tutkintoa.

Etaopiskelu.fi – Etsi ja vertaile mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai opiskelupaikkakunnan perusteella

 

Digikoulutukset 

Mooc.fi – Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen osasto tarjoaa avoimia laadukkaita ja ilmaisia verkkokursseja kaikille.

Google Garage – Opiskele digimarkkinointitaitoja webinaareissa.

Amkoodari – koulutus sinulle, joka haluat oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää osaamistasi, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi luontaisen luovuutesi pohjalta.

 

Some 

Tom Laineen ilmaiset ja maksulliset webinaarit – Webinaareja mm. oman talouden hallinnasta, Linkedinin hyötykäytöstä ja somerekrytoinnin perusteista.

Digirasti Helsinki

 

Digirasti– Digirasti tarjoaa helsinkiläisille työttömille koulutusta digitaidoissa. 

Digirastin kurssit on tarkoitettu yli vuoden työttömänä olleille helsinkiläisille, jotka ovat TE-toimiston asiakkaita. Kurssiopetus ja kurssimateriaalit ovat suomeksi eli osallistujilla tulee olla sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Digirasti järjestää kursseja erilaisille perustaitotasoille. Sopivasta kurssista sovitaan henkilökohtaisesti puhelimitse ja alkutapaamisella.

Digirastin materiaalipankki – Digirastin materiaalipankista löytyy monipuolisesti materiaalia sekä verkkoluentoja digitaitojen kehittämiseen.

Digirasti kouluttaa to 15.- pe 16.10.2020. Aiheena on LinkedIn ja videoesittelyt työnhaussa. Lataa koulutus esite tästä: LinkedIn ja videoesittelyt työnhaussa

 

Koulutusmateriaalit